Jippiejajee !

JIPPIEJAJEE

13 juli 2022: Gezamenlijk met onze buren rijden we naar Tulle, we hebben er alle vier zin in. We kopen dit stuk terrein samen met hen. Een aantal maanden terug is de géomètre geweest om het perceel op te splitsen, daarna is het ingediend bij het kadaster en nu zijn alle stukken klaar om getekend te worden. We zijn al eerder bij deze notaris geweest om het voorlopig koopcontract te tekenen. Een aardige man die vlot Engels spreekt (wat zo af en toe even uitkomst biedt). Hij heeft zelfs tijd voor grapjes en af en toe dwaalt het onderwerp ook af. Er is ruimte om ter plekke nog de contracten aan te passen, om het ons 4 en de verkopende partij naar wens te maken. Alles gaat uiterst soepel. Gisteren was het dus zover en HEBBEN WE het koopcontract officieel GETEKEND ! Een mooi terrein met een geweldig uitzicht op het meer en een flinke uitdaging zijn we rijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait